Starity

Nővé lett maszkírozva Eddie Redmayne

2015. február 27. 17:05   |   Szerző: baisée

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eddie Redmayne még csak nemrég esett túl az Oscar-gálán, de máris még egy nagy meglepetést okozott: új filmje kedvéért nővé alakították.

hirdetés
Nővé lett maszkírozva Eddie Redmayne

Bár még egy hete sem csengett le a nagy Oscar-őrület a nyertesek vagy a gála körül, az újonnan arany szobrocskával díjazott Eddie Redmayne új filmjének, a Danish Girlnek megjelent legelső hivatalos fotója, amin a brit színész nőként látható.

Az alkotás Einar Wegener (később Lili Elbe néven ismert) dán festő életét fogja bemutatni, akit felesége, Gerda Waud (Alicia Vikander) arra kér, hogy női ruhában álljon modellt neki, és a végén Einar annyira beleélte magát a női létbe, hogy később megkezdte átalakulását.

Úgy látszik, a brit színész ismételten életrajzi filmben lesz látható, mint előző drámájában, ahol is Stephen Hawking életét mutatta be. A The Danish Girl a tervek szerint jövőre fog az amerikai mozikba kerülni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek