Starity

Íme a ruha, ami felrobbantotta az internetet

2015. február 27. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tegnapi nap folyamán került fel az internetre egy ruha képe, amiről sokan nem tudják eldönteni, hogy milyen is a valódi színe.

hirdetés
Íme a ruha, ami felrobbantotta az internetet

Február 26-án este robbantotta fel az internetet egy ruha képe, amit mindenki másnak lát, mivel van, aki a fehér és arany színre tippel, de mások közben a kék és fekete kombinációjában látják a ruhadarabot. A képet először a Tumblrön posztolta egy lány, aki a barátjával veszekedett az öltözet színe miatt.

A fotó mostanra bejárta a világhálót, így kedvenceink is leírták véleményeiket a ruha színét illetően. Ariana Grande, Kanye West, Taylor Swift, Demi LovatoJaden Smith, Justin Bieber és még sokan mások kéknek és feketének látják az öltözéket, ellentétben Kim Kardasiannal és Lady Gagával, akik a fehérre és aranyra tippelnek. Azonban akadnak olyanok is, mint például Lucy Hale vagy Zendaya Coleman, akik egyszer kék-feketének, máskor viszont már fehér-aranynak látják.

A ruha színe valójában kék és fekete, azonban az emberek többsége azért mondja fehérnek és aranynak, mivel a szemben lévő receptor máshogy érzékeli a színeket. Azonban a már optikai csalódásnak is nevezhető dolgot az is nehezíti, hogy a ruhadarab rossz fényviszonyok között lett lefényképezve, és ez is befolyásolhatja látásunkat.

Ti milyen színűnek látjátok a ruhát?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek