Starity

Caroline Flack Matt Healyvel kavar?

2015. február 27. 21:09   |   Szerző: healy.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Caroline Flack a The 1975 frontemberének társaságában töltötte és hagyta el a BRIT Awardsot, ami rögtön találgatások hadához vezetett.

hirdetés
Caroline Flack Matt Healyvel kavar?

Úgy tűnik, Caroline Flack túltette magát Jack Streettel, majd Sam Smith menedzserével való szakításán, ugyanis a 35 éves sztár a nála 10 évvel fiatalabb Matt Healy társaságában töltötte a szerda estét és vele is távozott a BRIT Awardsról – mindketten kissé ittas állapotban.

Miután lezajlott a rendezvény, a Warner Brothers afterpartijára indultak, amit csütörtök reggel hagytak el. Caroline egyenesen Matt ölében hevert. Remek hangulatot teremtettek, fantasztikusan érezték magukat együtt – árulta el egy bennfentes.

Caroline elárulta, hogy a tánc segített neki túltenni magát az eddigi szakításain, és hogy annak űzése által érte el a boldogságot: Nem érezhetsz rosszat, amikor táncolsz. Nem lehetsz boldogtalan közben, az lehetetlen lenne. A tánc természetes módja annak, hogy boldog légy árulta el a műsorvezető.

A képek alapján a két híresség valóban remek estén lehetett túl. Még nem tudni, hogy van-e valami Caroline és Matt között, de a pletykák velük kapcsolatban már most bejárták a világhálót.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek