Starity

Klippremier: Flower feat. Little Mix – Dreamin’ Together

2015. március 01. 12:12   |   Szerző: Selz

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pár napja került fel az internetre a japán lánybanda, a Flower és a Little Mix közös dala, ami a Dreamin’ Together nevet kapta. Emellett pedig a videó is napvilágot látott.

hirdetés
Klippremier: Flower feat. Little Mix – Dreamin’ Together

A Little Mix még 2014 nyarán látogatott el Japánba, hogy népszerűsítsék Salute címet viselő albumukat. A hét elején azonban felröppentek a hírek, hogy az utazás alatt készítettek egy közös dalt a Flower nevű japán lánybandával.

A hírt később a lányok is megerősítették, a közös szerzemény pedig, ami a Dreamin’ Together címet kapta, pár napja felkerült a YouTube-ra is, valamint a hozzá készült hivatalos videoklip is megjelent a Vimeón.

A dal az álmokról szól és arról, hogy könnyebb őket megvalósítani, ha van melletted valaki, akire mindig számíthatsz. A két lánycsapat remekül szól együtt, így a végeredmény igazán csajos lett. A közös szám hivatalosan március negyedikétől érhető el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek