Starity

Keresztanyuka lesz Taylor Swift

2015. március 02. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még meg sem született Jaime King második gyermeke, de már most sok irigye akad.

hirdetés
Keresztanyuka lesz Taylor Swift
Fotó: Matt Irwin/Lucky

Örömmel jelentette be néhány órával ezelőtt Instagram- és Facebook-oldalán is egy fotó társaságában Taylor Swift, hogy keresztanyuka lesz. A szerencsés csöppség pedig nem más lesz, mint Jaime King gyermeke.

Találjátok ki, hogy ki lesz ennek az apróságnak a keresztanyja... (ÉN) – fűzte hozzá a 24 éves énekesnő az aranyos képhez, melyen a Hart Of Dixie sztárjának egyre gömbölyödő pocakját fogja.

Fotó: Instagram/Taylor Swift

A nagy hírt egyébként a boldog kismama is elárulta követőinek, szintén egy fotóval, melyen Taylor ugyancsak kerekded pocakját csodálja. És Taylor Swift örökre vigyázni fog az új babánkra – írta a kép mellé a 35 éves színésznő.

Egyébként még két hete sincs, hogy Jaime bejelentette az Instagramon keresztül, hogy sok-sok nehézség után sikerült teherbe esnie, és második gyermekével várandós, akit férjével és 16 hónapos kisfiával, James Knighttal még az idei évre várnak.

Fotó: Instagram/Jaime King

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek