Starity

Itt van Carly Rae Jepsen új száma

2015. március 02. 21:09   |   Szerző: AvrilSmile

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Csak pár órája hallgathtó teljes egészében a kanadai énekesnő várva várt új száma, az I Really Like You!

hirdetés
Itt van Carly Rae Jepsen új száma

Mint már korábbi cikkünkben olvashattátok, a híres-nevezetes Call Me Maybe énekesnője idén visszatér. Carly úgy tűnik, készen áll megint a slágerlisták élére küzdeni magát, legalábbis ezt a következtetést vonhattuk le vadiúj dalának előzeteséből – sőt, most már magából az egész dalból.

Az I Really Like You csak pár órája lepte el az internetet, méghozzá első kézből nem a kanadai énekesnő által. Miután a szám akarata ellenére kiszivárgott, már inkább ő is megosztotta VEVO-csatornáján. 

Bár a rajongóknak mindig öröm, ha hamarabb kapnak kézhez egy-egy információt vagy felvételt, maga Carly minden bizonnyal abban reménykedik, hogy a dalhoz még februárban leforgatott klippel nem járnak hasonlóképpen, és az csak az általuk elgondolt időben lát majd teljes egészében napvilágot. Annyi mindenesetre biztos, hogy a videó mellékszereplői olyan hírességek, mint Justin Bieber vagy Tom Hanks.

A dal már az iTuneson is elérhető kislemez formájában, amely az énekesnő harmadik stúdióalbumának előfutára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek