Starity

Dalpremier: Heartkiller – Ez a sorsom, ez a végítélet

2015. március 03. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2011-ben alakult debreceni zenekar tegnap este tette közzé legújabb szerzeményét.

hirdetés
Dalpremier: Heartkiller – Ez a sorsom, ez a végítélet
Fotó: Csikós János

A tegnap este folyamán debütált a debreceni székhelyű hard rock zenekar, a Heartkiller legújabb, Ez a sorsom, ez a végítélet címre keresztelt szerzeménye, mely immár második előfutára az idén tavasszal megjelenő, Küzdj az álmodért! címet viselő kislemeznek.

A korongról múlt hónapban már megismerkedhettünk a Szabó Ritával közös kollaboráció eredményével, a Velem vagy nélkülemmel, ezúttal pedig az Ez a sorsom, ez a végítélet került bemutatásra. A szerzeményhez egyébként készült egy videó is, mely tavaly október 31-én a debreceni Kaptárban tartott halloweeni fellépésen került rögzítésre.

A fennállásának negyedik évét ünneplő zenekar jelenleg a tavaszi-nyári turnéra készül, melynek keretein belül két állomáson is érintik Karai Anna fellépéssorozatát, így aki nem szeretne lemaradni egy fergeteges rock n' roll buliról, annak érdemes ellátogatnia április 24-én a nyíregyházi Romkertbe és április 25-én a debreceni Kaptárba. Mindkét fellépés ingyenes lesz!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek