Starity

Válik Lara Stone és David Walliams?

2015. március 04. 11:11   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztárpár 5 év házasság után lehet, hogy a válás mellett dönt? Lara nemrég költözött el férjétől, észak-londoni lakásukból.

hirdetés
Válik Lara Stone és David Walliams?
Fotó: Chris Jackson/Getty Images

A Britain’s Got Talent zsűritagjának, David Walliamsnek és nejének, Lara Stone szupermodellnek házassága a jelek szerint komoly válságba került. A komikus, mikor magánéletéről faggatták az újságírók, azt nyilatkozta, hogy szinte belepusztult, miután felesége úgy döntött, elhagyja, s kiköltözött észak-londoni otthonukból.

A házaspár a 2014-es GQ Men of the Year Awards keretei között még boldogan mosolygott, pózolt együtt a fotósoknak a vörös szőnyegen. Az eseményen készült fényképeket elnézegetve pedig látszólag minden a legnagyobb rendben van közöttük.

A Sun című lapnak azonban egy forrás nemrég így nyilatkozott: David rettenthetetlenül, bátran mosolyog. De az emberek, akik közel állnak hozzá, nagyon aggódnak érte, mert pontosan tudják, hogy mennyire szenved, hogy belepusztul ebbe a helyzetbe. David persze reménykedik, hogy ez csak egy rossz, múló pillanat, s hogy erről a tévútról nemsokára visszakaphatja a házasságát. Már csak amiatt is, mivel ez a kapcsolat már nem csak kettőjükről szól: egy kisgyermek is érintett a válságban. David mást sem tesz, mint hevesen védelmezi Larát, minden nyilatkozatával kiáll mellette.

A páros – akiket utoljára tavaly decemberben láttak együtt egy színház előtt az Ollókezű Edward előadása kapcsán –, úgy gondolják, hogy ekkor már komolyan beszélhetett arról, hogy esetleg a közeljövőben elválnak útjaik. Lara később saját maga számolt be arról, hogy kiköltözött férjével közös észak-londoni otthonukból.

A 43 éves  David Walliams és a 31 esztendős  Lara Stone még 2009-ben ismerkedett meg egymással, de viszonyuk csak 2010 januárjában vált publikussá. Nem sokkal később, még ez év májusában esküdtek egymásnak örök hűséget, mely frigynek három évvel később gyümölcse is megszületett: egy Alfred nevű kisfiú.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek