Starity

Demi Lovato: „JLónak hatalmas szíve van”

2015. március 05. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

„A legjobb emberrel dolgozom” – árulta el ötödik albuma kapcsán, továbbá mesélt Jennifer Lopezhez fűződő barátságáról, és Wilmer Valderrama meglepetés bulijáról is.

hirdetés
Demi Lovato: „JLónak hatalmas szíve van”

Demi Lovato és Jennifer Lopez között az elmúlt hónapokban szoros barátság alakult ki, olyannyira, hogy január első hetében együtt nyaraltak egy síparadicsomban. Talán ezért is nem volt meglepő, amikor a keddi sajtónapja során adott egyik interjújában a 45 évesen is csúcsformában lévő, gyönyörű dívát nevezte meg legnagyobb inspirációjaként a fiatal énekesnő.

Ha meg kellene neveznem valakit, aki a legnagyobb hatással van rám, akkor az Jennifer Lopez lenne. Nagyon közel kerültünk egymáshoz. Rengeteg mindenben segít nekem és mellettem áll. Ő egy erős, magabiztos, gyönyörű nő; és a gyönyörű jelzőt nem csupán a külsejére értem. Hatalmas szíve van. Nagyon felnézek rá.

Szóba került az újdonsült duó egyik csajos estéje is, amely keretein belül ellátogattak a House of Bluesban rendezett Big Sean koncertre. Óriási show volt. Jól éreztük magunkat. Klassz volt egy kicsit kimozdulni, táncolgatni és mondanám, hogy leengedni a hajam, de az mindig le van engedve, mert annyira rövid.

Azonban nem a haja az egyetlen rövid dolog: a koncert után a kulisszák mögött összefutottak Kanye Westtel és csapatával, és ha már egyszer ott voltak, akkor természetesen a csoportkép sem maradhatott el, amin a mindössze 160 centis Lovato csak nehezen észrevehető.

Mindenki azt mondta; »Irány a kép, gyerünk, gyerünk!« De én nagyon alacsony vagyok, az asztalra pedig nem akartam felmászni, ezért úgy voltam vele, hogy tök mindegy.

Az ominózus fotó

Szerelme, Wilmer Valderrama január 30-án ünnepelte 35. születésnapját egy meglepetés buli keretein belül, ahol a számára legfontosabb emberek voltak jelen, köztük az Azok a 70-es évek show-ból megismert egykori kollégái, Mila Kunis és Ashton Kutcher is.

Nem volt egyszerű kivitelezni, mert nehéz volt eltitkolni előle. Emlékszem, úton voltunk az étterembe, én pedig folyamatosan mosolyogtam és nevetgéltem. Próbáltam elhülyülni, ő meg erre »Mit csinálsz?«, én pedig »Semmit!«. Nagyon szeleburdi voltam – emlékezett vissza mosolyogva Lovato az estére. Végül nem jött rá a dologra. A szervezésben segített mindkettőnk asszisztense. Az étteremhez érkezéskor volt egy meredek helyzet; az egyik kollégája épp előttünk szállt ki az autóból, de szerencsénkre nem vette észre a fáradságtól. Rengeteg új dolgon munkálkodik, nagyon büszke vagyok rá.

A hamarosan szinkronszínésznőként is bemutatkozó Lovato legvégül mesélt egy keveset készülőben lévő, ötödik stúdióalbumáról, ami kapcsán nagy változásokat ígér és elkötelezettebb, mint eddig valaha.

Folyamatosan dolgozom rajta. Stúdiózok és játszadozom a különböző hangzásokkal, próbálok létrehozni egy olyat, ami eltér a többi előadótól. Hiteles akarok lenni magamhoz előadóként és magánemberként is. A legjobb emberrel dolgozom, és hogy erre lehetőségem van, az egyszerűen felfoghatatlan. De hogy ki is ő, arról sajnos még nem árulhatok el semmit. Alig várom, hogy a világ hallhassa. Ez az életemnek egy új fejezete és szeretnék mindent megtenni, hogy a legjobbat hozzam ki a lemezből és a turnéból is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek