Starity

Jared Leto is szőkére váltott

2015. március 05. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, leáldozott Jared Leto dús, mogyoróbarna hajának, ugyanis a rocker nemcsak megvált hosszú loboncától, hanem szőkére is festette megmaradt tincseit.

hirdetés
Jared Leto is szőkére váltott

A 30 Seconds To Mars frontembere mindig is híres volt arról, hogy bátran kísérletezik a hajfestékkel, és az ollóktól sem kellett félteni. Ám az elmúlt időszakban hosszú tincseket növesztett magának, mely a védjegyévé vált, és büszkén viselte kibontva és felkötve is. A tavasz beköszöntével azonban megérkeztek az új trendek, és Kim Kardashian után Leto is úgy döntött, hogy szőkére cseréli a korábbi árnyalatot.

A 43 éves zenész büszkén posztolt közösségi oldalain a hajvágásról, ám új frizuráját a párizsi divathétre ellátogatók élőben is megcsodálhatták. Jared egy elegáns királykék bársonyblézert viselt a neves eseményen, fehér garbóval, fekete nadrággal és bakanccsal, melyekkel nem hazudtolta meg egyedi stílusát, ám pilóta-napszemüvegével és kiszőkített, hátrafésült hajával enyhén Karl Lagerfeldre emlékeztette az eseményen részt vevő divatőrülteket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek