Starity

Dalpremier: Nathan Sykes – More Than You’ll Ever Know

2015. március 06. 10:10   |   Szerző: MissAjsa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az éppen szünetet tartó The Wanted egyik oszlopos tagja, Nathan Sykes is belevágott a szólókarrierbe. A tegnapi nap folyamán már nyilvánosságra is került az első saját dala.

hirdetés
Dalpremier: Nathan Sykes – More Than You’ll Ever Know

A The Wanted együttes tagjai még a tavalyi esztendőben jelentették be, hogy közös zenei tevékenységükben szünetet tartanak. Ennek a lépésnek a legfőbb oka az volt, hogy mindenki saját a szólókarrierjére szeretne koncentrálni a jövőben. Tom Parker mostanában DJ-ként tevékenykedik, míg Max George inkább a színészetre összpontosít. Siva Kaneswaran a közelgő esküvőjével van elfoglalva, mellyel párhuzamosan első önálló albumát készíti. Így tesz Nathan Sykes is. A brit fiú igazán keményen dolgozott az utóbbi hónapokban, hogy első saját korongját minél hamarabb hallhassák a rajongók. A tegnapi nap folyamán aztán mindenféle előzetes bejelentés nélkül feltöltésre és publikálásra került a szerzemény Nathan frissen regisztrált, hivatalos Vevo-csatornáján. 

A More Than You’ll Ever Know címet viselő szám ugyan még csak alig több mint fél napja került fel a világhálóra, ám már most óriási visszhangja van. A rajongók hatalmas boldogsággal fogadták a meglepetést, s úgy tűnik, hogy ennyi idő is elég volt ahhoz, hogy pár kritikus tetszését is elnyerje a produkció. Már csak az a kérdés, hogy a konkrét CD mikorra várható. Reméljük, nemsokára az is megérkezik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek