Starity

Ed Sheeran meghódítja Bollywoodot

2015. március 06. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az indiai filmipar meghatározó alakja, Farah Khan mesélt a Glamour magazinnak arról, hogy Ed Sheeran megkezdi bollywoodi filmes karrierjét.

hirdetés
Ed Sheeran meghódítja Bollywoodot

Az énekes számára nincs megállás a karrierjét tekintve, hiszen a Brit Awardsról is szobrocskával térhetett haza, nemrég pedig telt házas koncertet adott Miamiban. A legújabb értesülések szerint hamarosan pedig az indiai filmiparba is berobban. 

A sikeres koncertje után Edet megmagyarázhatatlan módon, két indiai sztár, Kunal Kapoor és Naina Bachchan meghívta esküvőjére, így a brit csillag két bollywoodi sztár lakodalmán is részt vehetett. Emellett mindenki legnagyobb megdöbbenésére Bollywood igazgatója, Farah Khan és kollégája, Abhishek Bachchan felkérték, hogy szerepeljen Happy New Year című film folytatásában. 

Meglepetés volt, amikor az unokatestvérem, Zubin hívott Londonból, és azt mondta, Ed Sheeran itt lesz a városban és szívesen találkozna velem – mesélte Farah. Nagyon barátságos helyzet volt, ahogy Ed és a csapata Abhis otthonába látogattak. Mielőtt eljöttem tőlük, mindketten beleegyeztek, hogy Ed is szereplni fog táncosként a Happy New Year 2-ban.

Az énekes igazán szerencsés, hiszen az alkotásban az indiai filmpiar legnagyobb csillagaival forgathat, és egy nem mindennapi táncjelenetben is szerepet kapott.


Ed Farah és Abhishek társaságában / Mirror

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek