Starity

Klippremier: Torres Dani – Kezünkben a világ

2015. március 07. 19:07   |   Szerző: Fan-ily6889

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tegnapi nap folyamán egy vadonatúj zenei alkotást osztott meg közösségi oldalán az énekes, akit egy tehetségkutató műsornak köszönhetően ismerhettünk meg egy évtizeddel ezelőtt.

hirdetés
Klippremier: Torres Dani – Kezünkben a világ
Fotó: Mező Bence

A Megasztár második szériájának negyedik helyezettje a tegnapi napon tette közzé legújabb szerzeményének, a Kezünkben a világ című dalának videoklipjét. Az alkotásban Szabó Leslie is közreműködött, aki igen jó barátságot ápol Danival a tehetségkutató műsor óta.

E szerzemény tegnapelőtt, a Fem3 Café című műsorban volt hallható először. A félig ecuadori zenész ekkor elárulta, hogy hatéves korában költöztek Magyarországra, és már abban az időben felkeltette érdeklődését a zene, illetve édesapja hangszere, aki folyton gitározott neki. 11-12 éves korában pedig elhatározta – Slash és Axl Rose példáját követve –, hogy zenélni fog.

A videóban különböző színű festékekkel megalkotott képeket és ábrákat láthatunk, melyek a dal mondandóját illusztrálják.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek