Starity

Maite és William együtt egy új sorozatban

2010. szeptember 13. 14:02   |   Szerző: iby123

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Árva angyal Marichuyának és Juan Miguelének újabb közös sorozata lesz El triunfo del amor (A szerelem diadala) címen.

hirdetés
Maite és William együtt egy új sorozatban

2010. augusztus 15-én jelentették ki biztosra, hogy Maite Perroni és William Levy lesznek az El triunfo del amor ('A szerelem diadala') című sorozat főszereplői. Ez a sorozat az Esmeralda és a Paula és Paulina producerének új telenovellája.

Több mint 2 év telt el azóta, hogy a két fiatal együtt forgatták az Árva angyal című sorozatot, amivel meglehetősen nagy sikert értek el. De nem csak az Árva angyal volt az egyetlen közös forgatásuk, hanem mindketten szerepeltek a Mujeres asesinas című krimisorozat harmadik évadjában is.

Az új közös sorozatuk az El privilegio de amar (Titkok és szerelmek) című sorozat alapján íródott. Benne egy lány (Maite Perroni) és édesanyja (Victoria Ruffo), nem tudván rokoni kapcsolatukról, ugyanazon férfibe (William Levy) szeretnek bele.

További szereplők a sorozatban: Daniela Romo, Manuel «Flaco» Ibáñez és Carmen Salinas

A forgatási munkálatok 2010. szeptember 1-jén indultak meg, és novemberben fogják először vetíteni Mexikóban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek