Starity

A hét legnépszerűbb celebfotói

2015. március 08. 11:11   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb hét telt el, a sztárok pedig most sem tétlenkedtek, rengeteg fotóval lepték meg követőiket és rajongóikat az Instagram-fiókjukról. Íme egy válogatás a legjobbakból!

hirdetés
A hét legnépszerűbb celebfotói

Nicole Scherzinger szemöldöke hibátlan

A népszerű énekesnő új selfie-t osztott meg a közösségi oldalán, az Instagram-fiókján. Rajongói tetszését természetesen azonnal elnyerte, és az egyszerű, de mutatós sminkje irigylésre méltó.

Selena Gomez szerint Taylor Swift a legédesebb

A két énekesnő ismét egymásra talált és felevenítették barátságukat. A nagy napról Gomez töltött fel egy aranyos képet, amihez a következőt írta: Ő annyira édes!

Miley Cyrus még mindig pizzamániában szenved

A sztár talált magáról újabb kiskori fotókat, amiket ismét mémként kezdett el használni. Cyrus két verziót töltött fel a képekből, az elsőn, amin pizzáért könyörög, a másodikon pedig, amikor már megkapta.

Adam Lambert az egészséges testért tesz

Köztudott, hogy az amerikai énekes mindig küzdött némi plusz, felesleges súllyal, amitől roppant rosszul érezte magát. Adam viszont úgy döntött, idén tesz a változásért, és Instagram-fiókján folyamatosan a tornateremből jelentkezik be rajongóinak. Lambert legújabb fotóján tisztán látszik, hogy jó irányba halad az egészséges, izmos test érdekében.

Selfie: akkor és most

Katy Perry a müncheni múzeumban járt, ahol Beyoncéhoz hasonlóan, nem volt rest felvenni a neves szobrok pózait. Az énekesnő tökéletesen demostrálta a régebbi és a mostani sminkigazítást, vagy éppen merengést az önarcképünkben.

One Direction és az McBusted közösen pózol

A One Direction idei előzenekara az McBusted lett, a népszerű 5 Seconds of Summer után. A srácok Ausztráliában álltak össze egy kép erejéig, és osztották meg, hogy izgatottak az európai állomások végett is.

Reklámot forgat Zendaya

Forgatási képet töltött fel a színésznő a Xout-reklámról. Zendaya már alig várja, hogy elkészüljön a teljes anyag és rajongói megtekinthessék.

Dakota Johnson tökéletes Sandy lenne

A Szürke ötven árnyalata sztárja, ha már meguna a kikötözést, simán elmehetne a Grease szereplőválogatására Sandy szerepéért, ha újra akarák forgatni a filmet. A színésznő megszólalásig hasonló kezes-lábasba bújt, ami egyszerűen tökéletesen állt neki.

Shay Mitchell festékháborúban vett részt

A Pretty Little Liars sztárja úgy fest, akár egy műalkotás, testét festékkel borítva. A színésznő egy festékháborúban vett részt, aminek végeredményéről lelkesen töltött fel képet.

Neil Patrick Harris gyerekeit megtámadta a King Kong...

...de a hős apuka természetesen megvédte őket. A szép családi napról az Így jártam anyátokkal sztárja osztott meg fotót, ami nagy népszerűségnek örvendett minden nagyobb megosztói oldalon.

Kim Kardashian imádja az új haját

Platinaszőke lett a valóságshow-sztár, ami bár az internetet rendesen két felé osztotta. Egyesek imádják a merész lépést, míg mások visszasírják éjfekete, természetes fürtjeit. Kim K ennek ellenére magasról tesz a véleményekre, és elégedett a végeredménnyel.

Lucy Hale Disneylandben szórakozott

Egy csodálatos napot töltött el Disneylandben a Pretty Little Liars másik szereplője, Lucy Hale. A színésznő emellett nagyon aranyos Minnie-egérnek öltözött, ami valamiért tökéletesen illett hozzá.

Justin Bieber ismét vetkőzik

Az énekesnek újabb félmeztelen fotósorozata volt, rajongói nagy örömére. Bieber képe már közel egymillió szívet érdemelt ki – vajon miért!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek