Starity

Dalpremier: Marina and the Diamonds – Blue

2015. március 09. 08:08   |   Szerző: Genevieve

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Marina and the Diamonds még csak néhány napja jelentette meg Forget című számát és a hozzá készült kisfilmet, ám a tegnapi nap folyamán máris megérkezett legújabb slágere, a Blue.

hirdetés
Dalpremier: Marina and the Diamonds – Blue

Marina Diamandis rajongói igazán nem panaszkodhatnak, hiszen kedvencük újabb és újabb slágerekkel örvendezteti meg őket. A hamarosan megjelenő Froot nagylemezről eddig már öt számot hallhattunk, ám máris itt van a folytatás, a Blue. A dalszöveget a többi öt szerzeményhez hasonlóan maga Marina írta.

A Blue tegnap került fel az énekesnő hivatalos YouTube-csatornájára, s az eddig hallott Frootról származó dalok közül az egyik legpörgősebbnek mondható. Az énekesnő újdonsága egyébként egy alaposan megbánt szakításról szól. A rajongók rövid idő alatt rengeteg pozitív visszajelzést küldtek a nyilvánosságra került számról, valamint bíznak benne, hogy nemsokára videoklipet is láthatnak majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek