Starity

Bedrogozták Danics Dórát!

2015. március 11. 15:03   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kihasználták az énekesnő jóhiszeműségét. Nemrégiben három fiatal lány rajongónak tettetve magát drogot kevert Dóra koktéljába.

hirdetés
Bedrogozták Danics Dórát!
Fotó: Facebook / Danics Dóra

Úgy tűnik, már senki sincs biztonságban a rosszakaróktól! Egy budapesti klubban kevertek drogot a tavalyi X-Faktor-győztes, Danics Dóra koktéljába. Az énekesnő egy barátjával látogatott el egy Kazinczy utcai bárba.

Három szimpatikus lány elegyedett szóba Dórával, gratuláltak a győzelméhez, és meghívták egy italra. A lány mit sem sejtve elfogadta az ajánlatot, és kért egy koktélt. Nálam megszokott, hogy a rajongókkal közvetlen vagyok, és eddig sosem ért csalódás. Mondták, hogy szeretnének minket meghívni egy italra, amit el is fogadtunk – nyilatkozta a sztár a Blikknek. 

Az italokat csak nem akarták kihozni, így az egyikük utánanézett, hogy mi lehet a baj. Amint megkapta a kis alkoholtartalmú innivalót, a híresség ivott egy kortyot belőle, amitől megszédült, így ki kellett mennie a mosdóba.

Úgy éreztem, hogy le kell ülnöm a padlóra, s egy darabig nem is tudtam felkelni. Fogalmam sincs, mennyi idő telhetett el, mire kikecmeregtem, mert alig voltam magamnál. Ilyen rosszullétet még sosem éreztem. Amikor visszaértem, a lányok eltűntek. Minden homályos volt, a barátom látta, hogy nagy baj van, úgyhogy azonnal hazavitt. A lakásban ismét összerogytam, még az ágyig sem tudtam elvonszolni magamat. Egyszerűen nem bírtam mozogni, szinte lebénultam. Nagy nehezen sikerült végül elaludnom, de még másnap reggel is kótyagos volt a fejem, és nagyon szédültem – mesélte a fiatal csillag.

Miután a művésznő jobban lett, átbeszélték barátjával a történteket, és arra jutottak, hogy valószínűleg Ginát – másnéven GHB-t – tettek Dóra italába. Továbbá mindkettejüknek gyanús volt, hogy a rajongók általában autogramot kérnek vagy fényképezkednek, de ők egyiket sem tették. Az énekesnő még a szerencsésebbek közt van, ugyanis vele volt barátja és csak egy keveset ivott a drogos koktélból. Dóra nem tett feljelentést.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek