Starity

A legszebb és legrosszabb ruhákban – Bella Thorne

2015. március 18. 17:05   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bella Thorne a Disney Csatorna sorozatából, az Indul a riszából lehet ismerős a legtöbbeknek. A széria elkaszálása óta Bella karrierje egyre csak felfelé ível, mi több, jelenleg négy filmje várat magára. Így nem csoda, hogy rengeteg meghívást kap különböző eseményekre a különleges stílusérzékkel megáldott színésznő. Lássuk a legjobb és legrosszabb összeállításait!

hirdetés
A legszebb és legrosszabb ruhákban – Bella Thorne

A legszebb szettjei:

Do Something Awards (2012)

Az akkoriban még Disney-sztárként emlegetett színésznő egy felnőttesebb öltözet mellett tette le a voksát, amikor Max Azria csipkés ruhája mellett döntött. Sminkje kifogástalan volt, és haját egyszerűen, kivasalva hagyta. Hogy milyen jól tette!

Teen Choice Awards (2013)

Az énekesnő nem félt újat mutatni, ezért egy egyszerű estélyi helyett Fausto Puglisi ruháját választotta. A tengerpartot idéző, pálmafás ruhakölteményében kitűnt a tömegből, melyet még a felsőrész furcsa szabása sem rontott el. Füstös sminkje és fonással díszített haja külön dicséretet érdemel.

Horrible Bosses 2 LA Premiere (2014)

A Förtelmes főnökök második részének bemutatóján az Amityville sztárja egy Gucci-nadrágkosztümben bűvölte el a nagyérdeműt, melyben már senki sem nevezhette a Disney üdvöskéjének. A mélyen dekoltált és hátul kivágott öltözéket ezüst Gucci-magassarkúval dobta fel.

Kids’ Choice Awards (2013)

Bella az eseményre egy Bec & Bridge-költeményben érkezett, mely igazán futurisztikus külsőt kölcsönzött neki. A kétrészes ruhát Alice+Olivia-magassarkúval és Dannijo-ékszerekkel spékelte meg.

Elle’s 21st Annual Women In Hollywood celebration (2014)

A Call It Whatever énekesnője a Guccival nem tud mellélőni, ezt bizonyítja az Elle gáláján viselt ruhája is. A sárga jó választásnak bizonyult a színésznő részéről, de tündöklő, enyhén hullámos hajával tette fel az i-re a pontot.

A legrosszabb öltözetei:

Seventeen Magazine June Cover Celebration (2014)

Bella, hogy engedhette meg a stylistod, hogy nyilvánosság elé menj ebben? A felső már magában megér egy misét, de a fő gond az alsórésszel van. A giccses, kövekkel kirakott szoknyában csak a színésznő szerencséjén múlott, hogy nem villantott. A szetten pedig ágas-bogas frizurája sem segített.

Vanity Fair and FIAT Celebration Of Young Hollywood (2014)

Bár a Kids’ Choice Awardson bejött az énekesnőnek a neonszínű, fénylő öltözék, a Vanity Fair és a FIAT estélyén eléggé mellélőtt megjelenésével. A kabát és a nadrág is túl bő szabású volt a színésznőnek, ráadásul az előbbi alatt csak egy áttetsző fekete pólót viselt, melyen átlátszott melltartója. Ezúttal Bella sminkese sem tett ki magáért, a kék szemhéjpúder és szemceruza csak még jobban halványította a sztár bőrszínét.

Flaunt Magazine En Garde! Issue Launch Party (2013)

A kevesebb néha több – halljuk nap mint nap a szólást. Bellának nem ártana megfogadni a tanácsot, ugyanis szettje egyszerűen borzalmas. Felsőjének hatalmas ujjai szinte elnyelik a csillag karjait, melyhez egy teljesen más színű szoknyát párosított, ami nem bizonyult a legjobb választásnak. A kiegészítői pedig – érthetetlen módon – világoskékek voltak, holott ruháján sehol nem jelenik meg a szín.

Teen Vogue Young Hollywood Party (2013)

A vörös hajú színésznő Armani-szettje nagy baklövés volt. A top önmagában még nem is lenne rossz, ha a hátulja nem úgy nézne ki, mint egy bikinié. A nadrágja már több kivetnivalót von maga után, ugyanis bő szára eléggé előnytelenül állt Thorne-nak, ráadásul még optikailag meg is rövidítette lábait.

DigiFest LA (2013)

Az ex-Disney-sztár valószínűleg eltévesztette a házszámot, amikor két évvel ezelőtt a vörös szőnyegre látogatott. A szett túlságosan laza volt egy gálához, nadrágja egy sportruhákat áruló cég reklámjában megállná a helyét, de sajnos ide kevés volt. A csillag cipője csak még komolytalanabbá tette megjelenését, ugyanis egy gumicsizmára hajazó surranóban pózolt a fotósoknak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek