Starity

Magyarul posztolt Robbie Williams

2015. március 12. 22:10   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Robbie Facebook-profilján keresztül reklámozta augusztusi fellépését a Szigeten, posztját pedig – a hazai rajongók legnagyobb örömére – magyarul írta.

hirdetés
Magyarul posztolt Robbie Williams
Fotó: Sziget.hu

A már hagyománnyá vált Sziget Fesztivál hazánk legnépszerűbb koncertsorozata, köszönhetően többek között a népszerű sztárfellépőknek is. Évről évre világsikerű előadók lépnek fel a fesztivál színpadán, de idén még a legtapasztaltabb bulizók is dobtak egy hátast, mikor kiderült, hogy Robbie Williams is ellátogat Magyarországra.

Az énekes augusztus tizedikén, a mínuszegyedik napon lép fel a nagyszínpadon. Robbie gondoskodott arról, hogy minden kedves rajongója informált legyen a show-jával kapcsolatban, mivel hivatalos Facebook-profilján keresztül közzé tett egy bejegyzést, de nem is akárhogyan: a külföldi sztároktól szokatlan módon, magyar nyelven. Én ott leszek augusztus 10-én a Sziget Fesztiválon! Ki tart velem? – olvasható a képleírásban.

Valószínűleg a Sziget szervezőinek keze van a dolgoban, ugyanis egyértelműen nem egy online program fordítását láthatjuk a facebookos posztban.

Fotó: Facebook/Robbie Williams

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek