Starity

Maite Perroni férjhez megy?

2015. március 13. 15:03   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hírek szerint Maite Perroni az esküvőjét tervezi zenei producer párjával, Koko Stambukkal.

hirdetés
Maite Perroni férjhez megy?
Fotó: Pedro Luján Vales

Maite Perroni és Koko Stambuk még 2013 nyarán ismerkedett meg egymással a színész-énekesnő Eclipse de Luna című albumának felvételei során, de szerelem csak az említett év őszén szövődött közöttük.

A tehetséges Maite, aki a napokban ünnepelte 32. születésnapját, korábban elmondta már: szerelmükben a legszebb dolog, hogy teljesen különbözőek, és szerelmesebb, mint valaha. A pletykák szerint pedig mexikói lány barátnője, Anahí esküvőjének híre hallatán jött rá arra, hogy bizony ő is benne van már a korban, és Koko az az ember, akivel családot szeretne alapítani. 

Dátum még nincs kitűzve, de Kokóval el tudnánk képzelni magunkat mint férj és feleség. Természetesen gyerekeket is szeretnénk majd, de erre az egészre leghamarabb az év végén lenne lehetőségünk. Az álomesküvőmet pedig a tengerparton képzelem el, egy gyönyörű fehér ruhában – mesélte még korábban Maite.


Fotó: Instagram.com/maitepb

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek