Starity

Bilincsekkel tüntet a Midnight Red

2015. március 13. 17:05   |   Szerző: Baybee

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Midnight Red már évek óta dolgozik RedOne-nal, most azonban kimutatták, hogy nincsenek elragadtatva.

hirdetés
Bilincsekkel tüntet a Midnight Red

Szerdán terjedt el a közösségi oldalakon, hogy a banda nincs megelégedve RedOne munkásságával, kiadója ugyanis rendkívüli módon korlátozza a srácok turnéját. Köztudott ugyan, hogy mind az öt tag rajong Spanyolországért, folyékonyan beszélik is a nyelvet, de még nekik is sok volt a lemezcég terve, miszerint turnéjuk nem hagyhatja el az európai ország határait. A kiadó még hozzátette azt is, hogy nem fogja támogatni a bandát, ha koncertjeiket Amerikába, vagy bármely más országba szeretnék vinni. 

A felháborodott Midnight Red most küzd, hogy felbonthassa szerződését a kiadóval, ha az nem változtat a véleményén. Ezt jelképezik a bilincsek, amelyek most profilképként szolgálnak a Facebookon, valamint a Twitteren. Megpróbáltam elszakítani a láncot, de a láncok szakítanak el engem – tweetelték hivatalos oldalukról pár nappal ezelőtt.

A rajongók mindenesetre bíznak a feltörekvő banda sikerében, remélik, hogy kiszabadulhatnak a rabságból, ám azt senki sem tudja pontosan, mihez is kezdenek majd, ha végül tényleg sikerült semlegesíteni a szerződésüket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek