Starity

Popsztárok a kedvenc sorozatainkban – II. rész

2015. március 23. 18:06   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nincs jobb annál, mint amikor szeretett sorozatunkban szerepet kap kedvenc énekesünk vagy együttesünk is. Ezeket az epizódokat még kíváncsibban várjuk, mint a többit. Összeállításunk következő részében újabb 10 ilyen példát mutatunk be.

hirdetés
Popsztárok a kedvenc sorozatainkban – II. rész

1. Gloriana – Hart Of Dixie (2013)

Rachel Bilson a hazánkban a Szívek doktora címen futó sikersorozatának több epizódjában is felcsendült már a Gloriana zenekar valamelyik slágere, így cseppet sem csodálkoztak azon a rajongók, hogy a csapatot még szerepeltették is a szériában. A második évad záróepizódjának vendége volt a Rachel Reinert, Mike Gossin és Tom Gossin alkotta együttes, amely Can’t Shake You című számát adta elő a Rammer Jammer bárban.

2. JoJo – Hawaii Five-0 (2011)

JoJo a Hawaii Five-0 egyik legdrámaibb epizódjában kapott szerepet, ahol Courtney Russellt formálta meg. A karakterének édesapját a történet szerint elrabolták, méghozzá akkor, amikor a szigetet szökőár fenyegette.

3. Britney Spears – Sabrina, The Teenage Witch (1999)

A Sabrina, a tiniboszorkány egyik legikonikusabb epizódja az volt, amelyben a tiniboszi egy varázslat segítségével Britney Spearst kérte meg arra, hogy tanítsa meg táncolni. A sorozat főszereplője, Melissa Joan Hart és a pophercegnő össze is barátkoztak a forgatáson, sőt, karrierjüket még ugyanabban az évben az Őrjítő szerelem című film is összekötötte, ugyanis Britney (You Drive Me) Crazy című slágere többek között ezt a mozit volt hivatott reklámozni. Nem csoda ezek után, hogy a hivatalos videoklipben Melissa is szerepet kapott.

4. Katharine McPhee – CSI: NYC (2009)

Katharine McPhee napjainkban már inkább színészettel keresi a kenyerét, ám amikor még teljes főállású énekesnőként dolgozott, csak kacérkodott ezzel a szakmával. Ennek egyik eredménye a New York-i helyszínelők 2009-es epizódja, amelyben egy gyönyörű és okos bűnözőt alakított. A sztár ezek után dúskált a szerepajánlatokban, mely népszerűségét talán pont Odessa karakterének is köszönheti.

5. Enrique Iglesias – Two And A Half Man (2008)

Enrique Iglesias nemcsak tehetséges énekes, hanem színészként is megállja a helyét. Bár ez csak amolyan mellékállás számára, mégis bátran kijelenthetjük, hogy a Két pasi – meg egy kicsi azon epizódja, melyben szerepet kapott, az egyik legjobbra sikerült. A sorozatban a sztár egy ezermestert alakított, akiért odáig vannak a nők. Ez nem is olyan meglepő, igaz?

6. Christina Milian – Smallville (2008)

Mi is lehetne jobb forgatási helyszín egy film rögzítésére, mint a Kent Farm? Nos, a Smallville című sorozat készítői semmit sem bíztak a véletlenre, amikor elkészítettek egy olyan különleges epizódot, amiben egy híresség pont Kenték farmján forgatja új filmjét. A Rachel Davenport nevű színésznő megformálásra a tehetséges énekesnőt, Christina Miliant kérték fel, akit a sztori szerint megment Clark Kent.

7. Ashanti – Sabrina, The Teenage Witch (2002)

Ashanti önmagát alakította a Sabrina, a tiniboszorkány egyik 2002-es epizódjában. A forgatókönyv szerint az énekesnő népszerűvé tette Sabrina egyik mondatát, miszerint: Ez tisztára Szaturnusz gyűrűi! Ezzel pedig megmentette a boszit a Kanóc magazinnál dolgozó munkatársai előtt való kínos lelepleződéstől.

8. Shakira – Wizards of Waverly Place (2010)

Shakira nem is létezik! – mondta Alexnek bácsikája, Kelbo, amikor varázslat által átváltozott a latin dívává a Varázslók a Waverly helyből című sorozatban. A rokon ugyanis elmondta, hogy igazából ő Shakira, ezért a videoklipekben és a fellépéseken is őt látjuk. Még szerencse, hogy a valóságban ez nem így van. Az mindenesetre tény, hogy a széria történetének egyik legjobb jeleneteként számon tartandó, amikor Shakira és Selena Gomez közösen énekelte a Gypsy című slágert.

9. Pete Wentz – One Tree Hill (2006)

A Tuti gimi három epizódjában is feltűnt saját magát alakítva a Fall Out Boy egyik tagja, Pete Wentz, aki a történet szerint még a Hilarie Burton által megformált Peyton Sawyert is meghódította.

10. Miranda Lambert – Law & Order (2012)

A country egyik legmeghatározóbb énekesnője, Miranda Lambert is kipróbálta magát színésznőként a Különleges ügyosztály egyik epizódjában. A híresség Lacey Fordot formálta meg a népszerű sorozatban.

Cikksorozatunk előző részei:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek