Starity

Durván lejáratta magát Natalia Kills

2015. március 16. 18:06   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tegnap megrendezett új-zélandi X-Faktorban kimutatta a foga fehérjét a brit énekesnő és férje. Tettükért viselniük kellett a következményeket, mely azt jelentette, hogy kirúgták őket a show zsűrijei közül.

hirdetés
Durván lejáratta magát Natalia Kills

Tegnap az új-zélandiak döbbenten követték végig a televízió képernyőjén vagy a helyszínen, amint a brit származású énekesnő, Natalia Kills, és férje, Willy Moon ok nélkül próbáltak megszégyeníteni egy versenyzőt.

A győzelemért vetélkedő Joe Irvine Justin Timberlake egy világhírű számával, a Cry Me a Riverrel lepte meg a zsűrit. Habár a közönség és a bírák egy részét meggyőzte a fiatalember előadása, Natalia Kills nem volt annyira elragadtatva a műsortól, sőt, egyenesen felháborodottan kommentálta a teljesítményt.

„Mint egy művész, aki tiszteletben tartja a kreatív becsületességet, illetve a szellemi tulajdont, fel vagy háborodva, hogy mennyire lemásolta a férjemet – kezdte dühösen az énekesnő. – A hajtól egészen az öltözetig nincs semmiféle értékrended az eredetiség tiszteletével kapcsolatban? […] Nevetséges vagy! Vacak, undorító, személy szerint ezt művészileg szörnyűnek találtam.”

A szegény Joe Irvine pedig igyekezett a lehető legnyugodtabban végighallgatni a látszólag alaptalanul kekeckedő Nataliát, akitől végül csak annyit tudott kérdezni, hogy: „Te pedig nem Kleopátrát másolod?”.

Azonban úgy tűnt, hogy Natalia kötözködése nem bizonyult elegendőnek, ugyanis a feltörekvő előadó férje, Willy Moon is elkezdte támadni a fiatal versenyzőt. A férfi zsűri képes volt a legendás gyilkos, Norman Bates karakteréhez hasonlítani az énekest.

„Számomra ez abszurdnak és olcsónak hat. Olyan, mint Norman Bates a saját édesanyjának a ruhájában, ez kissé félelmetes hatást kelt, és úgy éreztem, hogy valakinek a bőrét a saját arcodra öltöd, majd megölsz mindenkit” – fejezte ki nemtetszését Willy, azonban úgy tűnt, hogy a közönség nem volt túlságosan elragadtatva ettől a megjegyzéstől, hiszen azonnal kifütyülték. Felesége továbbra sem vett vissza magából és kijelentette, hogy szégyelli magát, hogy itt kell lennie és csupán azért nézett ki jól a fellépés során, mert teljesen ugyanúgy nézett ki, mint Willy Moon.

Azonban a zsűri másik női tagja, Melanie Blatt úgy érezte, nem hagyhatja szó nélkül a szóváltást, és csupán annyit fűzött hozzá a szópárbajhoz: „Igazából sokkal jobban vagy felöltözve, mint a férje.”

Mark Weldon, a TV3 tulajdonosa a mai nap folyamán adta hírül, hogy Natalia és Willy nem fognak zsűrizni a következő műsorban. Saját bevallása szerint teljesen elfogadhatatlan volt, amit a páros tett, és bocsánatot kért mindenkitől a viselkedésük miatt.

Természetesen az eset óriási port kavart az interneten, és rengetegen nem is rejtették véka alá a véleményüket velük kapcsolatban. Nagyon sokan például azzal érveltek, hogy amíg nem kezdték el nézni a tehetségkutató műsort, addig azt sem tudták, hogy ki az a Natalia Kills és Willy Moon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek