Starity

Újra apa lett Vin Diesel

2015. március 17. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig néhány órával korábban látott napvilágot a Halálos iramban-széria sztárjának harmadik gyermeke.

hirdetés
Újra apa lett Vin Diesel

Vin Diesel és barátnője, Paloma Jiménez még a múlt évben jelentették be, hogy ismét bővül a családjuk, az új jövevény pedig a tegnapi nap folyamán meg is érkezett.

Az újszülöttről a színész boldogan posztolt a Facebookon egy bájos képet Louis Armstrong What a Wonderful World című dalának részletével, ám azt egyelőre nem árulta el, milyen nemű családjának legifjabb tagja, ahogyan a kicsi neve is rejtély egyelőre.

A sztárpárnak már van két közös gyermeke, a hatéves Hania Riley és a négyéves Vincent Sinclair, akik már nagyon várták a kistestvér érkezését. A színész az apasággal és Paul Walker elvesztésével kapcsolatban az Us Weeklynek nyilatkozott.

Az életem minden területének részese volt Paul... Büszkeséggel töltötte el, hogy ő lehetett Pablo nagybácsi. Végtére is, amikor a Halálos iramban negyedik részét forgattuk, és megszületett a lányom, Hania, ő volt az egyetlen, akinek elmondtam, és még bátorított is, hogy lépjek le, hogy ott lehessek Paloma mellett, és vágjam el a köldökzsinórt. Nagyon fontos része volt abban, hogy olyan apává váljak, aki ma vagyok.


Vin Diesel és családja a hollywoodi Hírességek sétányán

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek