Starity

Májusban érkezik Tarja új DVD-je

2015. március 18. 14:02   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig egy éve debütált az énekesnő külön projektjéhez készült DVD, de máris újabb anyag kiadására készül.

hirdetés
Májusban érkezik Tarja új DVD-je
Fotó: Facebook/EarMUSIC

Tavaly debütált Tarja és Mike Terrana dobos közös projektjének DVD-je, a Beauty & The Beat, melynek különlegessége, hogy híres előadók dalait szólaltatják meg szimfonikus változatban, dob kíséretében. A finn szoprán a 2013-ban megjelent Colours In The Dark című albuma után egy meglepetéskoronggal is előrukkolt, amely a Left In The Dark nevet kapta, és a rajongói készíthették el hozzá a lemezborítót.

Tarja nemrégiben értesítette a nagyérdeműt arról, hogy Luna Park Ride néven egy újabb DVD-t dob piacra, mely a fesztiválokon való fellépéseit tartalmazza 2010-től 2014-ig. Visszapillanthatunk többek között az énekesnő 2010-es Masters Of Rock koncertjére, a 2011-es SummerBreeze-i fellépésre, vagy épp a tavalyi Wacken Open Air-i előadást élhetjük át újra a Van Canto zenekarral karöltve.

Bónuszként a DVD tartalmazza még három rajongó kedvencét: a Die Alive, a Never Enough, illetve a Victim Of Ritual című szerzeményeket. A koncertanyag május 29-én fog megjelenni, 2 CD, DVD, Blu-ray, valamint 2LP formátumban.

Fotók: Facebook/EarMUSIC

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek