Starity

Gyerekkori álmát éli Vanessa Hudgens

2015. március 20. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megkezdődött a broadwayes sajtóbemutatója a Gigi című musicalnek, melyben az énekes-színésznő bújik a címszerepelő bőrébe. Ezzel pedig beteljesítve bakancslistájának legelső tételét.

hirdetés
Gyerekkori álmát éli Vanessa Hudgens
Fotó: Jesse Dittmar/The Washington Post

Nem csodáljuk, hogy február végén úgy döntött Vanessa Hudgens, hogy megenged magának egy új-zélandi kiruccanást, hiszen a múlt héten egy igazán izgalmas és kemény időszak vette kezdetét életében és karrierjében is egyaránt.

Tegnap, március 19-én ugyanis kezdetét vette a Broadwayen a világhírű musical, a Gigi újradolgozásának sajtóbemutatója, így az elmúlt napokban még több tánc-, ruha- és sok más próbán kellett részt vennie a High School Musicallel ismertté vált énekes-színésznőnek. Ám kötelezettségei még nem értek véget ennyivel, ugyanis március 11-én a Good Morning America című műsorban is feltűntek színészkollégáival, hogy előadják a The Night They Invented Champagne című dalt a darabból, valamint egyik szólójából, a The Parisiansből is mutatott egy kis ízelítőt.

Az igazi nagy nap viszont még várat magára, ugyanis április 8-án, szerdán zajlik majd le az igazi nyitóest a Neil Simon Theatre-ben. Így Vanessát természetesen folyamatosan faggatják a musicallel kapcsolatban az újságírók és műsorvezetők; többek között fény derült arra is, hogy melyik a kedvenc dala.

Az I Never Want To Go Home Again a kedvencem. A tengerparton játszódik és fiatalnak, izgatottnak és szabadnak érzem magam tőle – árulta el a New York Daily Newsnak, majd hozzátette: A Broadway mindig is a bakancslistámon volt. Az egyik legjobb barátom vett rá, hogy összeállítsak egy listát 15 éves koromban és a Broadway volt a legtetején. Mindig is imádtam musicalekben játszani és a korábbi tapasztalataim határozottan segítettek felkészülni rá. De ez nem fogható semmi olyanhoz sem, amit korábban csináltam.

A 26 éves énekes-színésznő azonban nem csak a Broadwayért, a musicalekért és főként a Gigiért van odáig, hanem a darab helyszínéül szolgáló francia fővárosáért is, erről pedig a Teen Vogue-nak mesélt: Imádom Párizst. Éppen franciát próbálok tanulni most, mivel egy kis ideig mindenképpen szeretnék ott élni. Egyszerűen imádom a Louvre-t éjszaka, annyira különleges. Olyan csendes, mégis nevetéssel és lépések hangjával van tele.

Fotó: Facebook/Vanessa Hudgens

A tudat, hogy gyermekkori álmát éli, nagyobb boldogságot nem is okozhatna neki, ugyanakkor ez teljesen érthető módon idegességgel és lámpalázzal is vegyül, amiről egy aranyos videót is megosztott az Instagramon, melyhez mindössze ennyit fűzött: A pillanat, amikor tudatosul benned, hogy eljutottál a Broadwayig.

De fotókkal is folyamatosan megörvendezteti rajongóit, egyikhez például a következőket írta: El sem tudom hinni. Kevesebb mint egy óra múlva közönség előtt fogok fellépni a Broadwayen. Megcsináltam! Csak mutasd meg, dolgozz keményen azért, amit szeretnél és időzíts jól... A csillagok majd összeállnak... És ott találod majd magad, ahol lenned kell. Csak te dönthetsz a sorsod felől.

Alig félórája pedig ezt a két képet osztotta meg a backstage-ből, melyeken boldogan pózol vadonatúj bubifrizurájával, az egyiken pedig egyébként húga, Stella is látható. Életem. Legjobb. Estéje. Köszönöm Istenem a Giginek, hogy valóra váltotta az álmomat. Annyira hálás vagyok a családomnak, a barátaimnak és a rajongóknak a támogatásért. És hatalmas köszönet magának a zseniális rendezőnek, az én Eric Schaefferömnek!

Fotók: Facebook/Vanessa Hudgens

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek