Starity

Klippremier: Hien – Shapes And Colors

2015. március 22. 22:10   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent az énekesnő legújabb klipje és dala, mely a Shapes And Colors címet kapta.

hirdetés
Klippremier: Hien – Shapes And Colors
Fotó: Facebook/Hien

Hien nemrégiben az Aktív vendége volt, ahol szomorú, ugyanakkor izgalmas hírt közölt: két hónap múlva az Egyesült Államokba költözik, hogy ott folytassa tanulmányait egy bostoni zenei egyetemen. Búcsúzásként egy dallal és a hozzá tartozó klippel lepte meg rajongóit, mely a Shapes And Colors címet kapta.

A lírai hatású számról a műsorban beszélt a vietnami származású csillag: Az új dalom a búcsúról szól. Ez eléggé aktuális téma nálam, mert május 18-án már költözöm Bostonba. Egyébként fogok hazajönni évente háromszor-négyszer, de ez egy óriási mérföldkő az életemben. Ez egy nagyon letisztult klip lett. Alig van rajtam smink, a hajammal sem történik semmi, és egyébként ruha sincs rajtam, de nem látszik semmi olyan, aminek nem szabad. Ezzel is a naturális énemet akartuk középpontba állítani.

A két lemezzel és hét videoklippel büszkélkedő énekesnő munkásságát a Glamour Women of the Year gálán is elismerték, hiszen ő nyerte el a legjobb énekesnőnek járó díjat, melyre – saját bevallása szerint – már évek óta vágyott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek