Starity

Milan Stanković, a legújabb szívtipró?

2010. szeptember 13. 19:07   |   Szerző: logar.petra

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Talán Milan Stanković a legújabb szívtipró. Sok rajongója van a Facebookon a szőke Milannnak, ami nem is csoda, hiszen minden adott, ami a tinilányszíveket megdobogtatja.

hirdetés
Milan Stanković, a legújabb szívtipró?

A mai világban hol máshol próbálhatna szerencsét egy, a zenében tehetséges fiatal, mint a tehetségkutató showműsorokban? Így volt ezzel a szerb Milan Stanković is, aki nem habozottt, és amikor a helyi csatorna 2007-ben is meghirdette a Zvezde Granda, azaz 'Hatalmas csillagok' című zenei vetélkedőt, rögtön jelentkezett. A 13. helyezért érte el.

Tini Lady magazin kérdezte Milant.

Nem voltál elkeseredve a helyezésed miatt?
– Remek érzés volt, hogy végre más országok tehetségeivel is megmérkőzhetek. Csodálatos volt látni, hogy mennyien születtek Isten adta tehetséggel, az már csak ráadás, hogy én is köztük lehetek. De ez valójában kemény munka, hiszen hatalmasak az elvárások, mindenki azt szeretné, ha az ő országa lenne  a befutó. Épp ezért minden tőlem telhetőt megtettem, és nagyon büszke vagyok erre a 13. helyre is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek