Starity

Adam Lambert a One Directionről nyilatkozott

2015. március 20. 16:04   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Melyik rajongói tábor nyerné meg a háborút a Directionerek és a Glambertök között? Adam Lambert legújabb interjújában kifejtette a véleményét a brit bandáról.

hirdetés
Adam Lambert a One Directionről nyilatkozott
Fotó: MTV

Adam Lambert interjút adott a brit MTV-nek, amelynek első részében kiderült, mi a véleménye a világ egyik legnépszerűbb bandájáról, a One Directionről. Lambert először tisztázta, honnan jött a fandomjának elnevezése, avagy a jól ismert Glambert kifejezés: Az én hadseregem a Glambertjeimből áll. Szerintem ezt a becenevet még én kaptam, amikor az Idolban versenyeztem. A média folyamatosan így nevezett, amit egyébként viccesnek találtam. Tehát innen jött, adta magát.

Az MTV megkérdezte, szerinte ki nyerné meg a rajongói háborút: a One Direction elszánt fanatikusai, vagy az övéi? Egészen biztosan lenne néhány áldozat! A Directionerek nagyon erősek, én pedig nagyon kedvelem a One Directiont. Ők nagyon királyak. Tehát nem akarnék én semmiféle háborút, de ha válaszolnom kell, akkor annyit mondhatok, a Glambertök megérik a pénzüket. Nagyon kifinomultak, nagyon okosak.

Lambert, aki most tért pihenőre a Queen-turné után, már izgatott a visszatérő kislemez miatt, ami áprilisban érkezik meg globálisan.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek