Starity

Kap harmadik évadot a Sleepy Hollow

2015. március 21. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A héten hivatalosan is bejelentette a Fox, hogy egy újabb évadra berendelték a népszerű sorozatot.

hirdetés
Kap harmadik évadot a Sleepy Hollow
Fotó: Fox

Bár nem kevés tragédiát tartogattak a hazánkban Az Álmosvölgy legendája címen futó sorozat második évadának utolsó részei, és az is kiderült, hogy az egyik író és producer, Mark Goffman elhagyja a stábot, ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy búcsút kell vennünk a sorozattól. Hiszen Ichabod Crane és Abbie Mills feladata még nem ért véget, sok-sok természetfeletti veszély leselkedik még az emberiségre, melyeket tanúkként nekik kell legyőzniük.

Március 17-én jelentette be a rajongók legnagyobb örömére a Fox egyik elnöke, David Madden, hogy úgy döntöttek, még koránt sincs itt az ideje, hogy elkaszálják az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő sorozatot. Az űrt pedig, amit Goffman hagyott maga mögött az írói szobában, Clifton Campbell fogja betölteni.

A Sleepy Hollow valóban új színt vitt a televízióba. Volt szerencsém Cliftonnal dolgozni a Glades – Tengerparti gyilkosságokban (The Glades) és A nagy svindliben (White Collar) is. Ő egy kiváló producer és alig várjuk, hogy láthassuk, mit tartogat ez a csapat a harmadik évadra – nyilatkozta Madden.

Az új évad azért is volt kérdéses, mivel a második szezon nem a várt nézettséget produkálta, de azt már tudjuk, hogy ősztől sokkal több izgalommal és veszéllyel fűszerezik majd meg az epizódokat, hogy ne lankadjon a nézők figyelme.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek