Starity

Új ízelítőket kaptunk a Scream Queenshez

2015. március 21. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Emma Robertsről és Keke Palmerről látott napvilágot egy-egy videó, valamint kiderült az is, hogy Joe Manganiello otthagyta a stábot.

hirdetés
Új ízelítőket kaptunk a Scream Queenshez

Bár még sok-sok hónap múlva érkezik el az ősz, amikor is levetíti a Fox a tengerentúlon Ryan Murphy, Ian Brennan és Brad Falchuk vadonatúj sorozatának, a Scream Queensnek pilotját, már most hozzáláttak a forgatáshoz New Orleansban, valamint a promotáláshoz is.

Február 13-án, pénteken töltötték fel a YouTube-ra a legelső teasert, melyet pontosan egy hónappal később, ugyancsak péntek 13-án követett a második is. Ebben a 21 másodperces videóban viszont már az egyik főszereplő, méghozzá Emma Roberts tűnik fel, aki Jen bőrébe bújik majd.

A következő ízelítőre sem kellett sokat várni, hiszen ezen a héten, egészen pontosan március 18-án megérkezett Keke Palmer szintén 21 másodperces klipje is. Ezek után pedig mondanunk sem kell, hogy az egész interneten követelőznek a rajongók, hogy kedvenceikről is láthassák végre a videókat, de biztosak vagyunk benne, hogy a maga idejében megjelenik majd Jaime Lee Curtis, Lea MicheleAbigail BreslinAriana Grande, Nick Jonas, Diego Boneta és Oliver Hudson teasere is.

Igen, Nick Jonas, Diego Boneta és Oliver Hudson. Történt ugyanis, hogy időközben bejelentették, a legifjabb Jonas bratyó és Diego is szerepelni fog az antológiai sorozat legelső évadában, Joe Manganiello pedig kilépett és helyét a Nashville sztárja vette át.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek