Starity

Nina Dobrev újra sötét Elenát akar

2015. március 21. 23:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 26 éves színésznő azt szeretné, ha karakterén a Vámpírnaplókban ismét felülkerekedne a sötét oldala.

hirdetés
Nina Dobrev újra sötét Elenát akar
Fotó: The CW

Jól tudja minden Vámpírnaplók-rajongó, hogy ha egyszer valaki vámpírrá válik, akkor előbb-utóbb valami ok folytán előbújik az illetőből a kisördög, amikor kikapcsolja az érzéseit. Ez természetesen már Nina Dobrev karakterével, Elenával is megtörtént, ám az őt ért temérdek megpróbáltatás és tragédia után a hatodik évad jelenlegi állása szerint minden a legnagyobb rendben.

Ezt pedig jelenleg az őt alakító színésznő is élvezi, ugyanakkor már nagyon szeretne egy kis csavart is. Így már csak az a kérdés, hogy meddig tart ez az állapot Elenánál? Hiszen bármi megtörténhet még az idei szezon hátralevő 5 epizódjában.

Elena most úgy a középúton van. Nagyon jól alakulnak a dolgok Damonnel. Mindenki körülötte lassan összeomlik, de most először kézben tartja a dolgokat. Jó móka ilyen fesztelenül játszani most, mert mindig minden olyan nehéz a sorozatunkban. De ugyanakkor mindig az kell, ami nem lehet a tiéd, szóval amint könnyedén mennek a dolgok, mindig újra a sötét oldalra akarok áttérni – osztotta meg az E! News egyik riporterével a bolgár színésznő.

A még mindig hatalmas sikernek örvendő sorozat 2009-ben indult hódító útjára és bár azóta csökkent a körülötte lévő felhajtás, a nézők és a csatorna még mindig nem hajlandó lemondani róla, így ősszel ismét visszatérnek Mystic Falls lakói egy hetedik évaddal.

Amikor belevágtam, egyáltalán nem számítottam arra, hogy mindez megtörténik majd. Csak munkát akartam találni... Csak azt akartam, hogy valaki alkalmazzon – vallotta be Nina, akinek hamarosan megjelenik legújabb filmje, a The Final Girls, melyben többek között Taissa Farmigával is együtt játszhatott.

Annyira jó móka volt. A semmi közepén forgattunk Baton Rouge-ban, ahol alig lehet csinálni bármit is. Szerencsére, a csapat nagyon vicces volt és nagyon jól kijöttünk, jól éreztük magunkat, nem számított, hogy hol is voltunk. Egy nyári táborban forgattunk. Úgy éreztem, hogy újra 15 éves vagyok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek