Starity

Robert Sheehan jelentős szerepről csúszott le

2015. március 23. 10:10   |   Szerző: healy.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Robert Sheehan a Hot Press magazinnak árulta el, hogyan maradt le egy fontos lehetőségről az idén debütáló Fear The Walking Dead című sorozat kapcsán.

hirdetés
Robert Sheehan jelentős szerepről csúszott le

A Misfits egykori színésze úgy véli, hatalmas lehetőséget volt kénytelen kihagyni egykori ügynöke miatt. Robert az idén debütáló Fear The Walking Dead című sorozatra kapott volna ajánlatot, de egy szerencsétlen ügy miatt lecsúszott a szerepről.

A színész még nem szokott hozzá teljesen a Los Angeles-i életéhez, amikor is felajánlottak számára egy igen jelentős karaktert, ráadásul valami új és nagy televíziós produkcióban. Robertnek jelentős szerepet ajánlottak egy nagy televíziós projektben, a Fear The Walking Dead szériában. A sorozat készítőjével is találkozott, aki személyesen ajánlotta fel neki, hogy együttműködne vele, mivel egy dinamikus szereplőt szeretett volna beépíteni a történetbe. Sheehan beleegyezett, ezzel pedig teljesen új életbe kezdett – árulta el egy bennfentes.

Az ügynökömet – aki azóta már nem az ügynököm – nem érdekelte, éppen mit csinálok, tehettem azt, amit akartam. Túl agresszív volt a tárgyaláson a sorozattal kapcsolatban, ezért elveszítettem a lehetőségét annak, hogy megkapjam a szerepet. Nagyon ijesztő pillanat volt. Rájöttem, hogy az ember, akire rábíztam a munkásságom alakítását, egyáltalán nem foglalkozik azzal, hogy nekem mi lenne a legjobb – árulta le a Hot Press magazinnak.

Az új ügynököm is belátta, hogy az elődje elcseszte az esélyemet. Nem gondoltam, hogy ezek után lesz még lehetőségem, ő viszont próbál mindent egyenesbe hozni a karrieremet illetően. Próbáltuk megmagyarázni a történteket, ők viszont nem tettek semmit az ügy érdekében. Borzalmas élmény volt számomra ez az egész. Embertelen, ahogyan működnek a dolgok egy szerep megszerzéséért. Te csak egy árucikk vagy, amit el kell adni – fejezte be a színész.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek