Starity

Ryan Guzman csatlakozik az új Hősökhöz

2015. március 23. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sármos színész is szerepet kapott az NBC vadonatúj spinoffjában, a Heroes Rebornban.

hirdetés
Ryan Guzman csatlakozik az új Hősökhöz
Fotó: ABC

Néhány nappal ezelőtt értesült arról a Deadline, hogy a Finding Cody című vígjátékból ismert Gatlin Greent és a többek között a Pretty Little Liarsben, valamint a 2012-es és a 2014-es Step Up-filmekben is feltűnt Ryan Guzmant beválogatták a Hősök testvérsorozatába.

Tavaly februárban derült ki, hogy öt évvel a népszerű széria véget érte után az NBC újra képernyőre tűzi azt, ám az csak később derült ki, hogy nem egészen az eredeti szereplőgárdával térnek vissza, ugyanis egyelőre csak a Noah Bennetet alakító  Jack Coleman helye biztos a stábban. Időközben azonban több új szereplőt is bejelentettek, köztük Zachary Levit, Robbie Kayt, Judith Shekonit, Kiki Sukezanét és Danika Yarosht, valamint most Ryant és Gatlint.

Az NBC pedig már be is rendelte a Heroes Reborn címet viselő széria teljes első évadát, ami 13 epizódból fog állni. Azt egyelőre nem tudni, hogy az újoncok milyen karakterek bőrébe bújnak majd, de Guzman feltehetőleg egy volt katonát, Green pedig a suli népszerű lányát fogja alakítani.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek