Starity

Negyvenes királynők

2010. szeptember 13. 22:10   |   Szerző: LadyAly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Akárcsak a bornál vagy az autónál, a sztárvilágban is az idősebb nők a dögösebbek. Úgy tűnik, a sztárok világában a fiatalokat lenyomják korosabb társaik.

hirdetés
Negyvenes királynők

Bár a nyár nem volt túl hosszú, a forró napokon kedvenc hírességeink is bikinire vetkőztek. Nemcsak a legújabb bikinidivatot szemlélhettük meg ezáltal, hanem az is nyílvánvalóvá vált, hogy az idősebb nők vonzóbbak. Hiába vannak jó kondiban a fiatal sztárok, még így is a negyvenesek a legvonzóbbak.

A sztárvilágból teljesen eltűnt a szexualitás korhatára. Annó az ártatlansággal tudták eladni a tinisztárokat, mint Britney Spears és Christina Aguilera. Manaság a szexi a menő, iskolapadból a vörös szőnyegre jutás. Emiatt nyáron sem szégyellték felfedni bájaikat a tinisztárok. De nem mindenkinek vált előnyére a kitárulkozás. A slágerlistákon jól szereplő énekesnők alakja messze elmarad idősebb kollégáikétól. Ebből kivétel a Kardashian–Jenner duó. Hibátlan testfelépítéssel rendelkeznek, és már most keresett modellek.

A 20-as korosztálynál már jobb a helyzet, pedig több élettapasztalattal rendelkeznek. Oda is kell figyelniük az alakjukra, hisz Hollywood belőlük él. Ashley Greene és Megan Fox nem éppen a legjobb színésznők, mégis rengetegen ismerik őket. Most képzeljük el őket kövéren és csúnyán. Ugye, hogy máris nem olyan érdekesek. A Victoria's Secret angyalainak is csak arra van szükségük, hogy gyönyörködtesenek szépségükkel. Itt viszont a harmincasok hengerelnek. Kim Kardashian és Sienna Miller ég és föld, mégis sokak szerint ők a tökéletesek. Gyönyörűek, hibátlna a külsejük és magabiztosak.

Penélope Cruz, Sofía Vergara és Hilary Swank sokkal vonzóbbak most, mint fiatal korukban, pedig már túl vannak a 30-on. Nemcsak szépségükkel, de tehetségükkel is hódítanak, hisz számtalan díjat zsebeltek már be.

De ők is csak akkor lesznek tökéletesek, ha már elérik a 40-et, hisz ez a királynők korosztálya. Innen már csak a külsejükre kell koncentrálniuk. Így Halle Berry, Heather Graham, vagy Sheryl Crowe. Jól tartják magukat, és most vannak szépségük csúcsán.

S hogy ez miért van így? Rejtély. De az biztos, hogy sokan szívesen cserélnének velük. Demi Moore megcsináltatta magának a tökélyt. Bizonyára ő a plasztikai sebészek kedvence.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek