Starity

Újra vörössé vált Tolvai Renáta

2015. március 24. 18:06   |   Szerző: Konvektor

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eddig a 24 éves énekes sok hajszínt megpróbált, de a vörös mellett tette le végül a voksát.

hirdetés
Újra vörössé vált Tolvai Renáta

A Megasztár 5. szériájának győztese ismét hajszínt váltott. A rajongói tetszését természetesen elnyerte, de olyan is akadt, aki a szőkét részesíti előnyben.

A vörös az eredeti hajszínem, de a tehetségkutató miatt szőkén szoktak meg az emberek. Volt már rózsaszín is, de titkon mindig vágytam, hogy újra rézszínű lehessek. A héten lesz a szülinapom, most 24 évesen azt érzem, benőtt a fejem lágya. Sokkal megfontoltabb lettem, és nem döntök már olyan hirtelen – írja a Blikk, amely a jelenleg folyó munkáiról is faggatta az énekesnőt.

A legújabb klipemben életemben először színészi feladatokat vállaltam, mert most éreztem azt, hogy képes vagyok erre. Ráadásul az emberek is látják rajtam a változást: a minap egy kisgyerekes anyuka írt rám a közösségi oldalon, hogy mondjam el, hogyan edzek. Annyira jólesett, hogy azt hiszem, kicsit többet is írtam neki, mint amire kíváncsi volt! – árulta el Reni.

Reméljük, megállapodott a vörös hajszínnél, hiszen a pár napja feltöltött videoklip is bizonyítja, hogy az eredeti és a természetes a legjobb.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek