Starity

Nem Cassidy lesz a Gossip Girl

2010. szeptember 14. 07:07   |   Szerző: rheuska

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katie Cassidy máris otthonosan mozog a Gossip Girlös színészek körében. Összebarátkozott kollégáival, együtt voltak a Divat héten, és remekül szórakoztak. Karakteréhez hasonlóan Katie is könnyen beilleszkedett a társaságba. De vajon igazak a pletykák, hogy Juliet Sharp, akit a sorozatban alakít, maga Gossip Girl? A sorozat producere mesél róla.

hirdetés
Nem Cassidy lesz a Gossip Girl

Amint felmerült Katie Cassidy neve a Gossip Girllel kapcsolatban, már voltak, akik tudni vélték, hogy ő lesz a sorozat híres hírhedt, eddig arctalan bloggere, Gossip Girl, vagyis a 'Pletykafészek'. A karakteréről később olyan hírek jelentek meg, hogy „nem az, akinek látszik” és „szereti keverni a bajt”, így még biztosabbnak tűnhettek ezek a feltételezések. Ám a Gossip Girl producere erre rácáfolt egy nem is olyan régi interjúban, amelyet a zapit.com-nak adott:

„Ez mindenképpen egy hatalmas lehetőség a számunkra. – mondja a sorozat gyártásvezetője, Stephanie Savage – Katie jó hosszú időre velünk marad, legalább az évad első feléig végig.”

Persze, a Gossip Girlből megtanulhattuk, hogy nem mindenki az, aminek látszik, és ez alól Cassidy karaktere sem kivétel.

„Mire a rejtélynek vége lesz, minden elképzelhetőt tudni fogunk már Juliette-ről. Az egész háttérsztoriját felfedjük.” – mondta a producer.

Miután mi már láttuk az évad első két részét, úgy gondoltuk, Cassidy remek Gossip Girl lenne, hisz rajta tartja a szemét az Upper East Side lakóin. De Savage szerint ne haladjunk olyan gyorsan. „Ebben az évadban nem fog még kiderülni, hogy kicsoda a Gossip Girl.”.

És hogy mit mond Savage Nate (Chace Crawford) és Juliette romácáról?
„Elsőként persze nem minden érdek nélkül gabalyodnak egymásba, de idővel igazivá válik a dolog mindkettejük számára. Hát nem ez történik mindig? Elkezdesz egy kapcsolatot, azzal, hogy kihasználd a másikat, és végül beleesel.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek