Starity

Klippremier: Josh Groban – Pure Imagination

2015. március 25. 07:07   |   Szerző: WhollyGrobanite

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Josh Groban hivatalos YouTube-csatornáján új klip látható. Az új videóban ismét egy híres musicalbetétdalt dolgozott fel.

hirdetés
Klippremier: Josh Groban – Pure Imagination

A rajongók által már régóta várva várt új Josh Groban-korong, ami a Stages címet kapta, a hírek szerint jövő hónapban érkezik. A lemezen hallható lesz sok közismert sláger a musicalek világából, mint például a What I Did For Love, melynek kisfilmje egy hete megtekinthető már a hivatalos YouTube-csatornán.

Március 24-én az előadó repertoárja ismét újabb videóval bővült. Ezúttal a Pure Imagination került terítékre, melyet Willy Wonka dalaként ismerhetünk a Roald Dahl művén alapuló Charlie és a csokigyár című musicalből.

Josh Groban nem túl meglepő módon ezúttal is sokkal inkább a lírai, mint az energikus oldalát tárja közönsége elé. Ugyanakkor kellemes hangja mellett most érdekes vizuális élmény is társul a végeredményhez. A klip készítői – hűen a dalszöveghez – egy nagyon színes, bohókás és fantáziadús világot álmodtak és valósítottak meg. Így a produkció végül a szemnek és a fülnek is egyaránt tetszetős lett.

Tudjuk továbbá, hogy az áprilisban piacra kerülő Stages albumon hallható lesz egy duett Kelly Clarksonnal is. Talán nemsokára ahhoz is kapunk egy szép videoklipet, mindenesetre kíváncsian várjuk, mi következik! 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek