Starity

Bréking! Zayn Malik otthagyja a One Directiont!

2015. március 25. 19:07   |   Szerző: Kelly010

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zayn Malik 5 év után úgy döntött, kiszáll a világhírű zenekarból, hogy normális életet élhessen.

hirdetés
Bréking! Zayn Malik otthagyja a One Directiont!

Zayn Malik 5 év után távozik minden idők egyik legnépszerűbb zenekarából, a One Directionből. Az énekes a múlt héten stresszre hivatkozva hagyta el a jelenleg is zakatoló On The Road Again turnét, majd visszautazott az Egyesült Királyságba. Eleinte úgy tűnt, csupán néhány nap szünetről van szó, ám ma a One Direction hivatalos közleményt adott ki, melyben közli, hogy az énekes fájó szívvel ugyan, de búcsúzik a zenekartól. Zayn nyilvánosan is elnézést kért rajongóitól és megköszönte az elmúlt éveket.

„Az életem a One Directionnel több volt, mint amiről valaha álmodtam. De most, öt év után érzem azt, hogy itt az idő, hogy kiszálljak. Szeretnék bocsánatot kérni a rajongóimtól, de ezt kell tennem, ezt diktálja a szívem. Most elhagyom a One Directiont, mert egy normális 22 éves srác akarok lenni, aki tud pihenni és akinek van magánélete. Tudom, hogy az életben van négy remek barátom, Louis, Liam, Harry és Niall. És tudom, hogy továbbra is ők fogják alkotni a világ legjobb zenekarát.”


2010-2015: még együtt a banda

Az egész média felkapta a hírt, a rajongókat pedig sokkolta az énekes döntése. Az egész folyamat a lehető legrövidebb idő alatt zajlott le, így míg az egyik pillanatban minden rendben volt, a másik pillanatban már összedőlni látszott az, amit az öt fiú az évek alatt felépített – ám nincs ok az aggodalomra, hiszen Liam, Niall, Louis és Harry megerősítette: nem hagyják a bandát a süllyesztőbe kerülni.

Nagyon szomorúak vagyunk, hogy Zayn távozik, de teljes mértékben tiszteletben tartjuk a döntését és minden szeretetünket, támogatásunkat küldjük neki. Az elmúlt öt év annyira fantasztikus volt és annyi mindenen mentünk keresztül együtt, hogy így mindig barátok leszünk. Most négyen fogjuk folytatni. Előre nézünk, felvesszük az új albumot és találkozunk a turnén az összes rajongónkkal – írták.

Simon Cowell is sajnálattal fogadta a 22 éves Zayn távozását, viszont büszkén beszélt az együtt eltöltött időkről:

„Szeretnék köszönetet mondani Zaynnek mindazért, amit valaha tett a One Directionért. Azóta, hogy 2010-ben megismertem őt, mára nagyon, nagyon megszerettem, s nagyon büszke vagyok rá. Láttam őt felnőni, láttam az önbizalmát, és sajnálom, hogy most távozik.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek