Starity

Dave Grohl valóra váltotta beteg rajongója álmát

2015. március 25. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ken Powell maga is egy harcos, hiszen évek óta küzd gyógyíthatatlan betegségével, és legnagyobb álma az volt, hogy végre találkozhasson kedvenc zenekarával, a Foo Fightersszel.

hirdetés
Dave Grohl valóra váltotta beteg rajongója álmát

Az Ausztráliában élő Ken Powell immár hosszú évek óta küzd a rákkal, ám mindeddig sikeresen vette az akadályokat, és bizakodva tekint a jövő felé. A férfi minden vágya az volt, hogy valóra válthassa bakancslistáján szereplő álmait, melynek élén a Foo Fightersszel való találkozás szerepelt.

Az 56 éves Ken még betegen is ellátogatott a zenekar hozzá közel eső fellépéseire, ám legutóbb hiába váltott VIP Meet & Greet-belépőt, a zenekar lemondta a rajongókkal való összejövetelt ételmérgezésre hivatkozva, így Ken szomorúan, de kénytelen volt lemondani a találkozásról.

A férfi azonban nem sokáig lógatta az orrát, ugyanis barátja, a Qantas légitársaság légiutas-kísérője utánaérdeklődött, hova is repül tovább a zenekar, így megkereste a Dave Grohl vezette formációt és beszámolt nekik Ken történetéről. A srácokat mélyen megindította az eset, így Ken nem sokkal később egy kedves képet kapott Dave Grohltól, valamint a zenész megajándékozta beteg rajongóját néhány VIP-jeggyel is, hogy Ken többedmagával részt vehessen a Foo Fighters szeptemberi Los Angeles-i fellépésén.


Mind Ken, mind Dave nagyon várják a találkozást

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek