Starity

Dallal és videoklippel jelentkezik Az ének iskolájának győztese

2015. március 26. 19:07   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elkészült Berki Artúr első videoklipje. Az ének iskolájának tavalyi győztese tanával, Hajós Andrással dolgozott együtt debütáló dalán, a hozzá készült videoklipben zenésztársaival és barátaival szerepel.

hirdetés
Dallal és videoklippel jelentkezik Az ének iskolájának győztese
Fotó: TV2 Sajtószoba

Az ének iskolájának tavalyi évada Berki Artúr győzelmével zárult. A fiatal tehetség első dalát, amelynek címe Merre menjek?, egykori tanára, Hajós András írta, aki ugyanúgy, mint tanártársai, figyelemmel követi diákjai sorsát és szakmai pályafutását. 

A dalhoz – amely egy kamasz belső töprengéseiről, álmodozásáról szól – készült kisfilm több budapesti helyszínen forgott, szereplői pedig nem statiszták. Artúr klipjében szerepet vállaltak zenésztársai, köztük a testvére, valamint barátnője és egykori éneksulis iskolatársa, Kenedi Veronika is.

Az ének iskolájának harmadik évada április 5-én, vasárnap este startol a TV2 képernyőjén. Hogy kik lesznek a tehetséges és szerencsés kisdiákok, akik az előző évfolyamok nyomdokaiba lépve Hajóséktól tanulhatnak, hamarosan kiderül!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek