Starity

Októberben jön Dan és Phil első könyve

2015. március 27. 15:03   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két fiatal brit YouTuber ősszel jelenteti meg az első könyvét, amely a The Amazing Book Is Not On Fire címet fogja viselni.

hirdetés
Októberben jön Dan és Phil első könyve

Dan Howell és Phil Lester rajongói tegnap este nemcsak majd’ kiugrottak a bőrükből a boldogság miatt, de már a napokat is elkezdték számolni, hiszen nagy kedvenceik, akik Danisnotonfire és AmazingPhil néven ismertek világszerte, október nyolcadikán hivatalosan is piacra dobják legelső könyvüket, amely majd The Amazing Book Is Not On Fire címen fog megjelenni. A mű alcíme alapján a két barát világába nyerhetünk betekintést.

A két brit YouTuber tegnap a hivatalos Twitter-profilján közölte a támogatóikkal a nagyszerű hírt egy rövidebb, ötletes kivitelezésű videó formájában, ami végül Dan csatornájára lett feltöltve.

Mint kiderült, a könyvet még nem lehet előrendelni a brit Amazon webáruház oldalán, viszont Dan nyilatkozata szerint arra sem kell már túlságosan sokat várni: hamarosan leadhatják rendelésüket a rajongók.

A két jó barát rövidesen egy kisebb turnéra is indul az alkotással, és olyan helyek lesznek az állomásaik, mint London, Birmingham, Leeds, Cardiff vagy Newcastle, ahol szeretettel várják majd könyvdedikálásra a kíváncsi vendégeket. Az eseményre már megvásárolhatók a jegyek Dan és Phil hivatalos oldalán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek