Starity

Taylor Swift Calvin Harrisszel randizik?

2015. március 27. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, véget értek a magányos esték Taylor számára, ugyanis Calvin Harrisszel látták randizni.

hirdetés
Taylor Swift Calvin Harrisszel randizik?

Tavaly nyáron ért véget a lemezlovas kapcsolata az újabban színésznői babérokra törő Rita Orával, és immár hosszú hónapok óta nem lehetett hallani Taylor legújabb hódításairól sem. Így joggal feltételezhető, hogy a két magányos szív lángra lobbant egymás iránt, ugyanis Taylort és Calvint március 26-án kézenfogva kapták lencsevégre Nashville-ben, amikor is Kenny Chesney műsorára tartottak.

A koncert alatt a két sztár végig egymás kezét fogta, majd – miután egy szám erejéig Taylor is csatlakozott Kennyhez a színpadon – Calvinnel együtt távoztak az esemény helyszínéről.

A koncert azonban nem az első alkalom volt, hogy együtt kapták lencsevégre Taylort és Calvint, ugyanis néhány nappal korábban együtt vásárolgattak a Whole Foods piacon, valamint a hónap elején Taylor Las Vegasba utazott, hogy jelen lehessen Calvin fellépésén. Vajon csak egy új barátság, vagy szerelem van kibontakozóban?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek