Starity

Eljegyezte barátnőjét Mikey Way

2015. március 28. 13:01   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Majdnem egyévnyi együtt járás után Mikey Way úgy döntött, hogy gyémántgyűrűt húz kedvese ujjára.

hirdetés
Eljegyezte barátnőjét Mikey Way

Sok ember tisztában van azzal, hogy a híres alternatívrock-zenekar, a My Chemical Romance egykori basszusgitárosának, Mikey Waynek néhány évvel ezelőtt nem éppen alakult szerencsésen a magánélete. Alicia Simmonsszal több évig boldog házasságban élt, majd a zenész 2013-ban bukott le akkori fiatal szeretője, Sarah segítségével. Tönkrement a házassága Aliciával, a 19 éves leányzóval pedig csak pár hónapig alkottak egy párt.

2014 áprilisában derült ki egy közösségi oldalon, hogy Gerard Way öccse már nem erősíti a szinglik csapatát és párkapcsolatban él Kristin Colbyval. Azóta a páros rengeteg képet és tweetet osztott meg a követőkkel, melyekből sugárzik, hogy kapcsolatuk mennyire kiegyensúlyozott, mi több, egyre komolyabbá válik. 

Az Electric Century frontembere ugyanis pár órával ezelőtt közölte a nagyvilággal egy rövid csiripelés formájában a fantasztikus hírt, miszerint hamarosan oltár elég fogja vezetni kedvesét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek