Starity

Megérkezett a Promise This

2010. szeptember 14. 14:02   |   Szerző: Aliasanna

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig hat órája került először adásba a Girls Aloud énekesnőjének legújabb, slágergyanús dala, a rajongók és a kritikusok is jó véleménnyel nyilatkoztak a kivételes zenei alappal és szöveggel rendelkező Promise Thisről.

hirdetés
Megérkezett a Promise This

A dal történetét már nagyjából ismerhetjük. Cheryl Cole és a szövegíró-csapat még az év első negyedében írta meg az „Ígérd meg” című dalt, majd Chez júliusi betegsége után mindenki, aki akkor már ismerte a szöveget és az énekesnővel történt eseményeket, rögtön a „túlélés dala”-ként aposztrofálta a szerzeményt.

Ma már, a szöveg ismeretében a rajongók is hasonlóképpen vélekednek. Bár sok helyen olvasható már a „remény dala” kifejezés is. Mindenki eldöntheti magának, hogy hogyan tekint erre a nagyszerűen összepakolt számra, amely könnyen lehet, hogy még fényesebbé varázsolja Cheryl csillagát a zenei paletta egén. Mindenesetre, kár volt az angolok üdvöskéjét attól félteni, hogy nem tudja felülmúlni, sőt megközelíteni sem első albumának sikereit.

Egyébként úgy tűnik, hogy a második stúdióalbum, csakúgy, mint a kislemez, ezen a címen fog megjelenni. A polcokra kerülés tervezett dátuma egyelőre 2010. október 25. Addig meg várhatjuk a nagyszerűnek ígérkező klipet és a következő kislemezeket Cheryl második albumáról.

A címére kattintva meghallgatható a Promise This című szám.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek