Starity

Megérkezett a Karmin új videoklipje

2015. március 31. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Along The Road című dalhoz forgatott kisfilmet nemrégiben a duó, mely most meg is jelent.

hirdetés
Megérkezett a Karmin új videoklipje
Fotó: Taj Stansberry

Nemrégiben visszatért gyökereihez a híres duó, Amy Heidemann és Nick Noonan, azaz a Karmin, ugyanis egy olyan dalt jelentettek meg, melyet kiadójuk nélkül, csak ketten alkottak meg. A napokban pedig megérkezett az Along The Road címet viselő alkotáshoz készült videoklip is, mellyel szintén az egyszerűségre törekedtek.

Sosem volt lehetőségünk, hogy valamit egyedül próbáljunk megalkotni, csak mi ketten. Most Nick volt a producer, szóval ez 100%-ig Karmin, nincs mit tagadni, és úgy gondolom, hogy ez már régóta esedékes volt – osztotta meg a Billboarddal Amy.

Ez viszont nem jelenti azt, hogy nem hálásak kiadójuknak, az Epic Recordsnak az elmúlt évekért és a sok segítségért: Elképesztő kapcsolatokat alakítottunk ki, amik nélkülük nem jöttek volna létre, megadták nekünk a rádiós löketet. De egyszerűen úgy éreztük, hogy zeneileg teljesebb a dolog, mint amit ők gondoltak – kezdte Nick, majd így folytatta az énekesnő: Ki voltunk éhezve arra, hogy őszintébben próbáljuk megközelíteni a zenei dolgokat. Egy kicsit bolondosabbak akartunk lenni, mint ahogy azt ők remélték.

Nem csak a dal teljességgel az ő munkájuk, hanem a hozzá forgatott videoklip is, aminek koncepcióját és forgatási helyszínét is ők álmodták meg, majd készítették el. Felépítettük ezt a gyönyörű hátteret, ami előtt forgatni szerettünk volna, és végül igazán lenyűgözőre, sokatmondóra és szellemesre sikeredett. Valamint vannak barátaink a New York-i gyermekkórházban, a St. Mary's-ben, így odaadtuk nekik – mesélte Amy.

Legújabb albumuk, a 12 számot felvonultató Leo Rising még idén a boltok polcaira fog kerülni és természetesen az előfutára, a most megjelent Along The Road is helyet kap majd rajta, melyet egyébként három évvel ezelőtt írtak meg. De hogy pontosan mikor is dobják piacra? Amikor úgy tartja kedvünk. Az őszön gondolkozunk – árulta el szűkszavúan Heidemann.

Azt azonban tudni kell, hogy a megjelenés attól is függ, hogy mikor készül el az a húszperces rövidfilm, amit egyébként szintén ketten készítenek. Az alkotás és a korong elmondásuk szerint meg fogja mutatni, hogy milyen is az igazi Karmin, és ötvözni fogja a régi, valamint az új karminos hangzást is, amelynek ihletői Paul Simon, Joni Mitchell és a Fleetwood Mac voltak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek