Starity

Emma Watson az év legkiemelkedőbb nője

2015. március 30. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az AskMen internetes magazin a gyönyörű Emma Watsont választotta 2015-ben az év legkiemelkedőbb nőjének.

hirdetés
Emma Watson az év legkiemelkedőbb nője

Mint minden évben, így 2015-ben is kihirdette az AskMen az év legkiemelkedőbb nőjét. Idén ez a megtiszteltetés a Harry Potter színésznőjét, Emma Watsont érte.

Az egykori Hermione abszolút a jó példaképek közé sorolandó, akár a fiatalabb korosztálynak is. Bátor, tehetséges és erős nővé érett az évek alatt, bár már 9 éves korában is jól teljesített színésznőként a HP-filmekben. Tavaly pedig egy ENSZ-kampányhoz, a #HeForShe-hez is csatlakozott, mellyel egyértelművé tette mindenki számára, hogy vérbeli feminista, és ezt nyíltan is vállalja.

Emma Watson annyira sok hihetetlen dolgott tett. Gazdag, sikeres, csinos, intelligens, elegáns és mégsem ül a babérjain, felvette a harcot egy komoly társadalmi problémával annak érdekében, hogy elkezdjük máshogy kezelni a nőket – írta honlapján az AskMen egyik munkatársa.

A Top 99 outstanding women, 2015 néven futó verseny második helyezettje Ronda Rousey, míg a harmadik, mindenki legnagyobb meglepetésére, a realitysztár, Kim Kardashian lett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek