Starity

Kovácsovics Fruzsina visszavonult

2010. szeptember 14. 14:02   |   Szerző: FlyGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori kiscsillag, Kovácsovics Fruzsina visszavonult. Vajon milyen okai voltak, hogy már egy ideje nem szerepel a nyilvánosság előtt?

hirdetés
Kovácsovics Fruzsina visszavonult

Kovácsovics Fruzsina pályafutása kicsit mesébe illően indult. Felfedezte az RTL Klub, aztán elindult a karrierje. Leszerződtette az EMI, elkészíette az első lemezét Üveggolyó címmel, és arról érkezett a Hazatalálsz, ami itthon nagyon népszerű volt, és a Viva slágerlistáján 3. helyig jutott. Majd jött az Itt a vége, fuss el végre!, mely megint sikeres lett, és kijött az azonos című lemez is. Közben jelölték kétszer Bravo OTTO-ra, háromszor Fonogram-díjra és egyszer Viva Cometre; egy Fonogram jutott is neki 2009-ben. Rajongótábora meg bővült. De ezek sem tarthatták meg a popszakmában. A 21 éves lány sok újságírónak nemet mondott, de a zene.hu-val kivételt tett, és elárulta döntésének okát.

„Rájöttem, hogy ez nem az én világom. Ez most lehet, hogy ömlengősen, esetleg közhelyesen hangzik, de a média nem a tiszta és érzékeny léleknek való. Itt törtetőnek, magamutógatónak »kell« lenni. El sem tudom mondani, hány dolgot kellett eltűrnöm, hány ember megalázó mondatait rólam, a hátam mögött, úgy, hogy közben az illetővel még csak rossz viszonyban sem voltam, hány hazugságot éltem meg, még a hozzám egészen közel álló(k)tól is. Hogy hányszor aláztak meg így vagy úgy, hogy közben én csak elfordultam, és csak próbáltam nem odafigyelni. Csakhogy egy idő után nem odafigyelni, mindig elfordulni egyrészt lelket emésztő, másrészt lehetetlen. Ezeknek az embereknek egyszer nagyon szívesen elmondanám, mit gondolok róluk. Túl sok szépet nem mondanék. – nyilatkozta a Mosolylány. – Persze nagyon-nagyon sok kellemes élményben is volt részem, és nagyon sok szeretetet is kaptam. De ebben a világban mintha semmi nem lenne őszinte. Elvesztettem magam, elvesztettem a hitemet magamban, mert hallgattam azokra, akikre nem kellett volna. Rengeteget dolgoztam, rengeteget. Tudom, hogy most erre sok rosszindulatú ember azt mondja, hogy: »na persze, mit dolgozhatott vajon ő ennyit?«. De elmondom, hogy nagyon sokat. A lemezen, a fellépéseken, az éneklésen, és mindezt minimális elismeréssel, támogatással. Én valahogy sosem tudtam kizárni a negatív véleményeket, ez mindig megviselt.”

Sajnálatra méltó döntés, hogy kiszáll az egészbőll, hisz jó előadó. Fruzsi rajongói számára viszont megnyugtató hír, hogy a zenélést nem hagyja abba. Fellépések lesznek, csak a nyilvánosság elfelejtheti. Így talán könnyebb az élete.

„Nagyon-nagyon köszönöm azoknak, akik szeretnek, vagy szeretik, amit csinálok, mert hihetetlenül jól esik tőlük. Akik ott voltak a koncertjeimen és örültek, örülnek nekem. Igyekszem úgy csinálni, hogy a jövőben is szeressék a zenémet, csak egy kicsit máshogy.” – Légy boldog, Fruzsi!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek