Starity

Berendelték a Shadowhunters első évadát

2015. március 31. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ABC Family berendelte a Shadowhunters című dráma első évadát, aminek alapjául Cassandra Clare A Végzet Ereklyéi című sorozata szolgál.

hirdetés
Berendelték a Shadowhunters első évadát

A sorozat producere Ed Decter lesz, (Helix, Unforgettable, The Client List) az első évad pedig a jelenlegi állás szerint 13 részből fog állni. A szereplőválogatás később lesz bejelentve, de a forgatások már májusban elkezdődnek, méghozzá Torontóban.

A hatrészes könyvsorozaton alapuló dráma, a Shadowhunters a 18 éves Clary Fray életéről fog szólni, aki születésnapján rájön, hogy igazából nem az, akinek hiszi magát, hanem az árnyvadászok leszármazottja, az angyal–ember-hibrideké, akik démonokat ölnek. Amikor édesanyját, Joycelynt elrabolják, Clary belecsöppen a démonvadászat világába a rejtélyes árnyvadásszal, Jace-szel és a legjobb barátjával, Simonnel. Majd kezdetét veszi Clary önfelfedezése, miközben egyre többet tud meg a múltjáról és arról, amit a jövő tartogat számára.

A Shadowhunters egy nagy, csodálatos történet, ami megfelel majd azoknak a nézőknek, akik az ABC Familyre kapcsolnak a Harry Potter-, Az éhezők viadala- és az Alkonyat-filmek miatt. A 122 hétig a New York Times bestseller listáján tartózkodó, több mint 35 millió példányban elkelt történet tökéletes, hogy megosszuk a nézőinkkel – mondta Tom Ascheim az ABC Family elnöke.

2013-ban készült film A Végzet Ereklyéi első kötetéből, a Csontvárosból Lily Collins és Jamie Campbell Bower főszereplésével, azonban a folytatás elmaradt a mindössze 31 millió dolláros bevétel miatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek