Starity

Saját parfümmel hódít Tuomas Holopainen

2015. április 01. 19:07   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nos, a Nightwishnél már nem meglepő, hogy amellett, hogy tökéletes albumokat készítenek, mindig van valami pluszmeglepetésük a rajongók részére.

hirdetés
Saját parfümmel hódít Tuomas Holopainen

Alig néhány napja jelent meg a zenekar legújabb albuma, az Endless Forms Most Beautiful, de ennek fényében ma a zenekar újabb meglepetéssel szolgált a rajongóknak. Ez nem más, mint az, hogy a zenekar frontembere, Tuomas Holopainen saját parfümöt dob piacra. A finneknél az effajta meglepetés már nem újdonság, hiszen 2012-ben, miután debütált az Imaginaerum című lemezük, azonos néven készítettek hozzá filmet, illetve bort is forgalmaztak.

Az ötletről Tuomas a következőket mondta: Jöhet egy kis meglepetés néhány rajongónak, de létrehozni a saját illatomat mindig is a következő logikus lépés volt a számomra. Zenekarként megcsináltuk az Imaginaerum bort, de szerettem volna létrehozni valami személyesebbet. Különben is, sok nagy művész csinált ilyet, például Avril Lavigne. Meggyőződésem, hogy ez a következő álmod és kívánságod. Csak egyszer élünk.

A Holopainen névre hallgató, férfiak számára készített parfüm eleinte csak a Nightwish-shopban lesz elérhető, de egy svéd ruházati áruházlánc már érdeklődött a nyilvános forgalmazást illetően.

Fotó: Facebook/Nightwish

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek